Sisäilman puhdistus ja desinfiointi

GoGas – INTERsens® – Sisäilman puhdistus ja desinfiointi UV-C säteilyn avulla

INTERsens®
INTERsens® desinfiointilaite kenkäkaupassa

GoGasin uusi INTERsens® on tuotesarja sisäilman yhdistettyyn puhdistukseen ja desinfiointiin erilaisissa tiloissa hotelleista toimistoihin ja ravintoloista urheiluhalleihin.

INTERsens® laitteissa yhdistyvät hellävarainen UV-C valoon perustuva desinfiointi ja samanaikainen ilman puhdistus. Ne soveltuvat käytännössä kaikenlaisiin tiloihin ja kohteisiin, joissa vallitsee normaali siisteystaso.

Ilma desinfioidaan ja puhdistetaan kliinisten standardien mukaisesti laitteen putkessa, jonka läpi ilma virtaa huomaamattomasti aiheuttamatta vetoa, pyörteitä tai pölyämistä. Järjestelmä on muunneltavissa ja laajennettavissa tarpeen mukaan. Se voidaan toimittaa kattoon, seinälle tai lattialle seisomaan asennettavana versiona.

INTERsens® on saatavissa myös valmiina ständinä, johon voidaan integroida asiakkaan tarpeen mukaan informaatiota tai mainoksia tai vaikkapa ilman kosketusta toimiva käsien desinfiointipiste.

INTERsens® perustuu UV-C valaistusteknologiaan, jossa 254 nm aallonpituuden valo yhdistettynä GoGasin ilman kierrätys-, suodatus- ja puhdistusmoduleihin sekä desinfioi että puhdistaa sen läpi kulkevan ilman.  Erillisiä suodattimia ei näin ollen tarvita. Laitteisto on integroitu GOsens ohjausmoduliin, joka mahdollistaa digitaalisen seurannan ja ohjauksen sekä suoran integraation käyttäjän ja operaattorin Terveys & Turvallisuus (HSC systems) järjestelmiin.

INTERsens
GoGas – INTERsens®

INTERsens® – laitteen tärkeimpiä ominaisuuksia

  • Luotettava, turvallinen, kemikaaliton, ympäristöystävällinen. UV-C valo tekee sisäilman
    bakteereista ja taudinaiheuttajista vaarattomia huomaamattomasti ja turvallisesti.
  • Saatavissa kattoon tai seinälle asennettavana sekä omillaan seisovana versiona
  • Soveltuu kaikenlaisiin tiloihin
  • Saatavissa infotauluna, mainostauluna, asiakkaan väreissä ja logoilla jne.
  • Mahdollista varustaa käsidesiautomaatilla
  • Ei tarvita erillistä ilmansuodatinta
  • Integroituu asiakkaan järjestelmiin
  • Valmistettu Saksassa

 

GoGas – INTERsens® – esite englanniksi

Tutustu INTERsens® laitteeseen GoGasin kotisivulla