Kaasuvuotohälyttimet ja hälytinjärjestelmät

Kaasuvuotohälytys
GWS420 hälytyskeskus
Kaasuvuotohälytys
Kaasuhälytysanturi

Kaasuhälytysjärjestelmä tuo turvaa kaikille kaasunkäyttäjille

Tiloissa, joissa kaasua käytetään, varastoidaan tai jossa putkistot kulkevat täytyy lakien ja asetusten mukaan olla toimiva kaasuvuotohälytysjärjestelmä. Kaasuhälytysjärjestelmä on tärkeä osa siinä laitteistokokonaisuudessa, joka tekee kaasujärjestelmästänne turvallisen ja toimintavarman kaikissa olosuhteissa.

Edustuksiimme kuuluvat saksalaisen GWS:n laadukkaat kaasuhälyttimet ja hälytinkokonaisuudet. GWS hälytysjärjestelmät voidaan tarvittaessa esimerkiksi tilan koon perusteella varustaa 1 – 98 anturilla ja halutulla määrällä sireenejä ja hälytysvaloja. Hälytys voidaan myös ohjata eteenpäin prosessinohjausjärjestelmään tai muuhun vastaavaan tietojärjestelmään.

Toimitamme hälytysjärjestelmiä valvomaan myös muita kuin maa- ja nestekaasujärjestelmiä. Esimerkiksi prosessit joissa käytetään happea tai joihin voi kertyä häkää tai jotakin muuta haitallista kaasua, ovat hyvin tyypillisiä hälytysjärjestelmäkohteita. Uusien järjestelmien anturit kalibroidaan oikealle kaasulle jo tehtaalla, mutta toimitamme myös kalibrointikaasuja huoltotöitä varten.

Valikoimaamme kuuluvat myös helppokäyttöiset kannettavat vuodonilmaisimet.

GWS – GC420 – hälytyskeskus, modulaarinen keskusyksikkö suomenkielisellä käyttöliittymällä
GWS – 8022 – hälytyskeskus, 1-2 anturin keskus ATEX tilaluokan 1 antureille

Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja kaasuhälytysjärjestelmistä ja GWS-tuotteista.