Infrapunasäteilijät

MARK Infra HT – infrapunasäteilijä
MARK Infra HT – infrapunasäteilijä

Infrapunasäteilijät – Energiatehokas ratkaisu

Infrapunasäteilylämmitys on energiatehokas ja miellyttävä tapa lämmittää suuria tiloja. Säteilijöiden energiatehokkuus perustuu siihen, että työpisteen olosuhteet voidaan pitää mukavina, ilman että suurta ilmamassaa täytyy turhaan lämmittää. 

Säteilylämmittimet soveltuvat erityisen hyvin suurten tilojen lämmitykseen, mutta säteilijä on erittäin hyvä valinta myös kohdelämmittimeksi. Kaasukäyttöisiä säteilylämmittimiä voidaan käyttää myös hyvin monissa erilaisissa prosesseissa, joissa kohdetta täytyy kuumentaa. Fingas on toimittanut säteilijöitä mm. asfaltin muokkaus-, teräksen lämpökäsittely- ja kalan savustusprosesseihin.

HOAF AMTB 22 – infrapunasäteilijä

Fingas edustaa hollantilaisia MARK:ia ja HOAF Infrared Technologies:ia.

MARKin valikoimaan kuuluvat keraamiset, erityisesti tilojen lämmitykseen soveltuvat säteilylämmittimet kun taas HOAF valmistaa prosessilämmitykseen ja esimerkiksi liikuteltavaksi kohdelämmittimeksi soveltuvia teräsverkkoisia säteilijöitä.

Lisäksi toimitamme asiakkaan tarpeen mukaan koottavia valmiita paketteja. Pakettiin voi sisältyä säteilijän lisäksi esimerkiksi kaasuletku, paineensäädin, letkurikkoventtiili ja/tai teräksinen suojakehikko. Lisäksi valikoimassa on liikuteltava, omilla jaloillan seisova säteilijä, joka on varustettu kaatumissuojalaitteella. Säteilijäpaketit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille.
 
 Kysy lisätietoja ottamalla yhteyttä Fingasiin.