Kiertoilmakojeet

Combat ELU- lämmitin
MARK GSX- lämmitin
MARK GS+ -lämmitin

Kiertoilmalämmittimet ja lämminilmakehittimet

ELU Kiertoilmalämmittimet soveltuvat erityisesti mataliin tiloihin, joissa on paljon hyllyjä, tai muita sellaisia rakenteita, jotka lokeroivat tilaa. Kiertoilmalämmitin on helppo asentaa esimerkiksi ylös seinälle, missä se ei ole muun toiminnan tiellä. Maahantuomiemme ilmalämmittimien polttoaineena voidaan käyttää maa- tai nestekaasua ja savukaasut voidaan johtaa joko suoraan lämmitettävään tilaan tai tarpeen vaatiessa tilasta pois. Lämmittimiä voidaan kesällä käyttää myös pelkkinä tuulettimena. Kiertoilmalämmittimien yksikkötehoalue vaihtelee 15 kilowatista aina 150 kilowattiin saakka.

 

Fingas edustaa Suomessa kahta perinteistä eurooppalaista lämmitinvalmistajaa, brittiläistä Combatia (ent. Roberts Gordon) sekä hollantilaista MARK:ia. Molemmat tarjoavat laajan valikoiman kiertoilmalämmittimiä, joista varmasti löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaisiin lämmitystarpeisiin.

 

Olemme maahantuoneet Roberts Gordonin nimellä (nykyisin siis Combat) lämmittimiä jo yli 20 vuotta ja niitä on käytössä laajasti ympäri Suomea. Myös MARK:in lämmittimet ovat Suomen markkinoilla tuttuja jo vuosikymmenien takaa. Fingas on aloittanut MARK:n lämmittimien ja niiden varaosien virallisena maahantuojana vuoden 2014 lopussa. Rakenteeltaan perinteisten lämmittimien lisäksi MARK:illa on valikoimassaan myös kondensoivia lämmittimiä, joilla saavutetaan erittäin korkea, teoreettisesti yli 100% hyötysuhde.

Näiden kahden valmistajan avulla voimme tarjota erittäin kattavan valikoiman laitteitteita ilmalämmitykseen kaasulla.

Voit tutustua ilmalämmittimiin valmistajien kotisivuilla: CombatMARK.

Voit luonnollisesti myös kysyä lisätietoja helposti Fingasilta. Ota yhteyttä!