Kuumavesikattilat

SIME Rmg- kuumavesikattila
SIME Rs – kuumavesikattila

Ratkaisut kiertoveden ja lämpimän käyttöveden lämmitykseen

Kaasukäyttöiset kuumavesikattilat soveltuvat hyvin esimerkiksi käyttöveden lämmitykseen, mikäli kohteessa on saatavilla maa- tai nestekaasua. Kaasukäyttöisillä kuumavesikattiloilla voidaan tuottaa myös kätevästi kuumaa kiertovettä teollisuustilan yhteydessä olevan toimistotilan vesipatterilämmityksen tarpeisiin.

Valikoimaamme kuuluvat italialaiset SIME- kuumavesikattilat, jotka ovat erittäin pitkäikäisiä ja teknisesti moderneja, valurautarakenteisia kattiloita. Kattilat toimivat niihin kiinteästi asennetulla atmosfäärisellä kaasupolttimella, minkä johdosta laitteessa ei ole juuri lainkaan liikkuvia osia. Tämä tekee kattiloista hyvin hiljaisia ja käytännössä lähes huoltovapaita. RMG Mk.II -mallisarjan kattilat tarjoavat tehoalueen 70 – 110 kW, ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi lämpimän käyttöveden ja prosessiveden lämmitykseen. Suurempien, RS Mk.II -sarjan kattiloiden teho alkaa 130 kilowatista suurimman ollessa 280 kilowattia. RS Mk.II -sarjan kattilat soveltuvat siten hyvin myös koko kompleksin kuuman kiertoveden lämmitykseen.

Jos haluatte lisätietoja SIME- kuumavesikattiloista, ottakaa yhteyttä Fingasiin. Annamme mielellämme teknisiä tietoja ja lisäinformaatiota kaikista tuotteistamme.

Voitte tutustua SIME– laitteisiin myös suoraan valmistajan kotisivulla.