Tuloilmalämmitys

Tuloilmalämmitys
MARK GC – tuloilmakoje
Tuloilmalämmitys
Combat ELUC – tuloilmakoje

Tuloilmalämmitys – Laitteet korvausilmavirtojen lämmitykseen

Kun teollisuushalliin tai muuhun suureen tilaan tarvitaan paljon korvausilmaa esimerkiksi voimakkaasti ilmaa likaavien prosessien takia, on keskitetty tuloilmalämmitys usein järkevin tapa toteuttaa lämmitys. Kaasulla toteutetun tuloilmalämmityksen etuna on erinomainen hyötysuhde, ja kaikki toimittamamme tuloilmalämmittimet ovatkin nykyisten energiatehokkuusdirektiivien mukaisia.

Fingas toimittaa MARK:n GC sarjan sekä Combatin ELUC ja ELUD sarjan tuloilmakojeita, jotka asennetaan seinän viereen ja lämmitettävä korvausilma tuodaan lyhyen kanavan kautta suoraan ulkoa kojeeseen. GC ja ELUC/D lämmittimet soveleltuvat erityisesti usealla yksiköllä toteutettuun hajautettuun tuloilman lämmitykseen. Lämmittimien palokaasut voidaan johtaa suoraan lämmitettävään tilaan tai tarvittaessa kanavoida seinän läpi ulos. Koska laitteet ovat ilmakierroltaan täysin suljettuja, ne soveltuvat hyvin myös tiloihin, joissa ilma on pölyistä tai muuten likaista.

MARK GC ja Combat ELUC tuloilmakojeet ovat käytännössä hyvin samankaltaisia kuin kiertoilmakojeet sivulla esitellyt ELU ja GS kiertoilma-lämmittimet. Erona on kuitenkin tuloilmakojeissa oleva, voimakkaamman ilmavirran tuottava radiaalipuhallin. Kiertoilmakojeet puolestaan on tyypillisesti varustettu kevyemmällä aksiaalipuhaltimella.

Voitte tutustua MARK:n, ja Combatin tuloilmakojeisiin valmistajien kotisivuilla.

Esitteitä:
MARK
Tuloilmakoje, Air Heating Unit, Model GC – Brochure in English

Combat
Tulo- ja kiertoilmakojeet, Air Heating Units, Models ELU/A/B/C/D – Brochure in English

Lisätietoja saatte myös ottamalla yhteyttä Fingasiin