Paineensäätö- ja turvalaitteet

Paineensäätö- ja turvalaitteet

Paineensäätöön toimitamme tarpeen mukaan lähes kaikkien valmistajien paineensäätimiä.

Paineensäätö- ja turvalaitteet ovat välttämättömiä aina kun palavia kaasuja käytetään! Voimme useimmissa tapauksissa toimittaa identtisen laitteen jos on tarpeen korvata vanha ja toisaalta uusiin kohteisiin voidaan valita sopivin laite niin hinnan kuin ominaisuuksien puolesta.

Poltinten yhteyteen toimitetaan usein Kromschröderin tai Dungsin säätimiä ja nestekaasun höyrystinkeskuksiin paljon Fiorentinin säätimiä. Pienten lämmittimien yhteyteen sopii hyvin GOKin tai Mondialin edulliset säätimet ja monissa kohteissa on myös Fisherin säätimiä käytössä. Medenuksella taas on valikoimassa erityisesti biokaasulle suunnitellut paineensäätimet.

Monissa tapauksissa paineensäätimet voidaan varustaa turvasulku- ja apuvaroventtiileillä, minkä lisäksi erillisiä varo- ja turvasulkuventtiileitä on esimerkiksi Rego:lla, Fiorentinilla, Madaksella ja Medenuksella ja takaisku- ja liikavirtausventtiileitä mm. Rego:lla, WITT:llä ja Swagelokilla.

Koska varsin usein kaasujärjestelmän laitteita tulee Suomeenkin osana suurempia laitekokonaisuuksia, on mahdollista, että paineensäädössä ja turvalaitteina on käytetty täällä harvinaisempia laitteita. Tästäkin syystä on mielestämme tarkoituksenmukaista pystyä tarjoamaan ja toimittamaan mahdollisimman kattava valikoima eri valmistajien laitteita ja varaosia. Kannattaa siis ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten AGA, Linde, Tartarini, Kromschröder, Dungs, Fisher, Madas, Honeywell, RMG, Rego, WITT, Swagelok, Fiorentini, Medenus, Cavagna tai jokin ihan muu!

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!