Suodattimet

Marchel suodatin
Marchel suodatin

Marchel – suodattimet

Marchelin suodattimet ovat muodostaneet yhden koko liiketoimintamme kulmakivistä heti alusta alkaen. Saksalaisen Marchelin valikoimaan sisältyy alumiini- ja valurautarunkoisia kaasusuodattimia 0-16 bar painealueelle ja 2, 10 sekä erotustarkkuuksilla. Marchelilla on myös oma mallisarjansa biokaasukäyttöön ja HTB-sertifikaatilla varustetut suodattimet erityistä paloturvallisuutta vaativiin kohteisiin.

Marchelin tuotevalikoimaan kuuluu suodattimien lisäksi myös esimerkiksi painemittarit mbar ja bar alueille sekä paljetasaimet putkistoihin.


GTS Thielmann ja Medenus – suodattimet

Erikoisempiin kohteisiin, joissa olosuhteet tai vaatimukset kaasun suodatukselle ovat normaalista poikkeavia, toimitamme myös saksalaisten GTS Thielmannin ja Medenuksen suodattimia.

Sopiva suodatin juuri teidän kohteeseen

Näiden kolmen valmistajan valikoimasta pystymme toimittamaan lähes varmasti parhaiten sopivan suodattimen juuri teidän kohteeseenne!

Suodattimien varaosapatruunoita ja muita varaosia toimitamme lähes kaikkien valmistajien suodattimiin. Toimitamme säännöllisesti varaosia Marchelin sekä muiden edellämainittujen valmistajien lisäksi myös esimerkiksi Kromschröderin, Madaksen, Dungsin, RMG:n ja Maxitrolin suodattimiin.

Ota yhteyttä suodattimiin liittyen.