suodatin

Marchel – suodattimet

Marchelin kaasusuodattimet ovat muodostaneet yhden koko liiketoimintamme kulmakivistä heti alusta alkaen. Saksalaisen Marchelin valikoimaan sisältyy alumiini- ja valurautarunkoisia kaasusuodattimia 0-16 bar painealueelle. Marchelilla on myös oma mallisarjansa biokaasukäyttöön ja HTB-sertifikaatilla varustetut suodattimet erityistä paloturvallisuutta vaativiin kohteisiin. Marchelin suodattimet ovat hinnaltaan hyvin kilpailukykisiä ja niiden saatavuus on erittäin hyvä eli toimitusajat ovat lyhyet.

Marchelin tuotevalikoimaan kuuluu suodattimien lisäksi myös esimerkiksi painemittarit mbar ja bar alueille sekä paljetasaimet putkistoihin.

Tutustu Marchelin omiin kotisivuihin.


Medenus suodatin
Medenus suodatin

GTS Thielmann ja Medenus – suodattimet

Erikoisempiin kohteisiin, joissa olosuhteet tai vaatimukset kaasun suodatukselle ovat normaalista poikkeavia, toimitamme myös saksalaisten GTS Thielmannin ja Medenuksen kaasusuodattimia.

Sopiva suodatin juuri teidän kohteeseen

Kaasusuodatin on helppo ja useimmiten edullinen keino välttää vaurioita ja hidastaa arvokkaampien laitteiden kulumista. Siksi sellainen asennetaan lähes aina kaasuputkistoon, joskus useampaankin kohtaan. Näiden kolmen valmistajan valikoimasta pystymme toimittamaan lähes varmasti parhaiten sopivan suodattimen juuri teidän kohteeseenne!

Suodattimien varaosapatruunoita ja muita varaosia toimitamme lähes kaikkien valmistajien suodattimiin. Toimitamme säännöllisesti varaosia Marchelin sekä muiden edellämainittujen valmistajien lisäksi myös esimerkiksi Kromschröderin, Madaksen, Dungsin, RMG:n ja Maxitrolin suodattimiin.

Ota yhteyttä suodattimiin liittyen.