Yritys

Fingas Oy

Fingas on vuoden 2011 lopulla perustettu perheyritys, joka perustettiin sukupolven vaihdoksen yhteydessä jatkamaan lähes kaksi vuosikymmentä alalla toimineen Finnwatt Oy:n toimintaa.

Vuoden 2023 alussa Fingasin liiketoiminta siirtyi Oy Konwell Ab:lle, jossa työ on jatkunut samalla kaasulaitealan asiantuntemuksella ja palveluasenteella. Lisäksi asiakkaat pääsevät hyötymään Konwellin kattavasta kaasulaite- ja polttoaineosaamisesta.

Toiminta-ajatus

Toimitamme erilaisissa teollisissa prosesseissa tarvittavia kaasulaitteita aina yksittäisistä komponenteista ja varaosista suuriin uudisinvestointeihin ja projektikokonaisuuksiin. Edustamme lukuisia tunnettuja eurooppalaisia laatumerkkejä ja pyrimme aina siihen, että voimme toimittaa kaikki asiakkaan projektiin tarvittavat kaasulaitteet täydellisenä kokonaisuutena asiantuntevasti ja täsmällisesti.

Asiakaspalvelua täydellä kaasulla

Tyytyväinen asiakas on toimintamme kulmakivi ja pyrimmekin olemaan tavoitettavissa aina kun tarvitsette palveluamme. Meille on myöskin ensiarvoisen tärkeää, että asiakas saa meiltä oikeat tuotteet sovittuna ajankohtana.

Mikäli ette löydä tuotteet sivuilta etsimäänne laitetta, älkää silti epäröikö ottaa yhteyttä, sillä kattavan toimittajaverkostomme avulla pystymme useimmiten selvittämään, mistä, miten nopeasti ja mihin hintaan harvinaisemmatkin tarvitsemanne laitteet saadaan hankituksi.

Asiakastieto on palkinnut Fingasin ”Suomen Vahvimmat – Platina” tittelillä ja Fingas on valittu myös Kauppalehden menestyjäyritykseksi ensimmäisen kerran vuonna 2018.

Referenssit-sivulla on esitelty muutamia suurempia projekteja, joissa Fingas ja aiemmin Finnwatt on ollut mukana merkittävänä laitteistotoimittajana.