Infrapunasäteilijät

Säteilylämmitin
MARK Infra HT – infrapunasäteilijä
Säteilylämmitin
MARK Infra HT – infrapunasäteilijä

Infrapunasäteilijä – Energiatehokas ratkaisu suuriin tiloihin

Infrapunasäteilylämmitys on energiatehokas ja miellyttävä tapa lämmittää suuria tiloja. Säteilijöiden energiatehokkuus perustuu siihen, että työpisteen olosuhteet voidaan pitää mukavina, ilman että suurta ilmamassaa täytyy turhaan lämmittää.

Säteilylämmittimet soveltuvat erityisen hyvin suurten tilojen lämmitykseen, mutta säteilijä on erittäin hyvä valinta myös kohdelämmittimeksi. Kaasukäyttöisiä säteilylämmittimiä voidaan käyttää myös hyvin monissa erilaisissa prosesseissa, joissa kohdetta täytyy kuumentaa. Fingas on toimittanut säteilijöitä mm. asfaltin muokkaus-, teräksen lämpökäsittely- ja kalan savustusprosesseihin.

Säteilylämmitin
HOAF AMTB 22 – infrapunasäteilijä
Säteilylämmitin
Siirreltävä nestekaasusäteilijä

Fingas edustaa hollantilaisia MARK:ia ja HOAF Infrared Technologies:ia.

MARKin valikoimaan kuuluvat keraamiset, erityisesti tilojen lämmitykseen soveltuvat säteilylämmittimet kun taas HOAF valmistaa prosessilämmitykseen ja esimerkiksi liikuteltavaksi kohdelämmittimeksi soveltuvia teräsverkkoisia säteilijöitä.

Lisäksi toimitamme asiakkaan tarpeen mukaan koottavia valmiita paketteja. Pakettiin voi sisältyä säteilijän lisäksi esimerkiksi kaasuletku, paineensäädin, letkurikkoventtiili ja/tai teräksinen suojakehikko. Lisäksi valikoimassa on liikuteltava, omilla jaloillaan seisova säteilijä, joka on varustettu kaatumissuojalaitteella. Säteilijäpaketit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille.

Voit tutustua MARK ja HOAF säteilijöihin valmistajien omilla kotisivuilla.
MARK kaasusäteilijät
HOAF prosessisäteilijät (vain hollanniksi)

Esitteitä:
Säteilylämmittimet, Infra HT ja Infra HT Eco – brochure in English
Teräsverkkoiset säteilylämmittimet prosessien tai tilojen lämmitykseen, AMS – Esite suomeksi
Teräsverkkoiset säteilylämmittimet prosessien tai tilojen lämmitykseen, AMTB – Esite suomeksi

Kysy lisätietoja ottamalla yhteyttä Fingasiin.